Cursa Dunării Călărăşene, sărbătoare pe două roţi

Cursa Dunării Călărăşene, sărbătoare pe două roţi

 

Lansarea din data de 14.08.2014  → Galerie foto

DSC 0509

 

Masa rotunda din data de 25.09.2014  → Galerie foto

DSC 0962

Puteti alege unul din cele doua trasee (MTB & sosea) sau puteti sa va inscrieti la ambele competitii. Timp de 3 zile, transformam judetul Calarasi in spatiu de curse pe biciclete si va aratam in premiera locuri spectaculoase pe cursul Dunarii calarasene, ce urmeaza a fi transformate in trasee cicloturistice, accesibile oricarui pasionat (fost, prezent sau viitor) de mersul pe bicicleta.
Pe 27-28 septembrie 2014 va invităm să petreceţi un weekend pe două roţi, cu două zile de competiţie într-o zona superbă din România, în judeţul Călăraşi, la Cursa Dunării Călăreșene. Evenimentul face parte din proiectul “Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călărăşene prin ecoturism” şi este finanţat prin POP 2007-2013, beneficiarul acestuia fiind Consiliul Judeţean Călăraşi. Timp de trei zile, judeţul Călăraşi se transformă în spaţiu de curse pe biciclete şi veți vedea în premieră locuri spectaculoase pe cursul Dunării călărăşene, ce urmează a fi transformate în trasee cicloturistice, accesibile oricărui pasionat (fost, prezent sau viitor) de mersul pe bicicletă.

Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Se poate înscrie orice persoană (vârstă minimă = 14 ani). Puteţi alege unul din cele două trasee (MTB & şosea) sau puteţi să va înscrieţi la ambele competiţii.

Ziua 0 (vineri, 26 septembrie)

Ne intalnim la preluarea kiturilor de concurs, o sedinta tehnica si o prezentare a evenimentului, dar si la o tura de recunoastere.

Ziua 1 (sambata, 27 septembrie) este dedicata MTB-ului, cu un traseu de aproximativ 56 km, cu start festiv din centrul orasului Calarasi si finish in acelasi loc.

Route 2,794,167 - powered by www.bikemap.net

Ziua 2 (duminica, 28 septembrie), va asteapta cu o cursa de 100+km pe sosea

Route 2,790,509 - powered by www.bikemap.net

Observatie: traseele pot suferi modificari/actualizari. Acestea vor fi facute in timp real, direct aici, in sectiunea dedicata.

Ziua 2  (duminica, 28 septembrie), va asteapta cu o cursa de 100+km pe sosea

Route 2,790,509 - powered by www.bikemap.net

Acest site foloseste cookie, prin continuarea navigarii prin site, va dati acordul cu privire la modul de utilizare al lor. Politica